Thursday, March 17, 2011

Friendster Album Part 5 - Last part, My Convocation Day ;)

Ini last part for pic-pic yang ada dalam friendster aku. Dah tengok ke part 1, part 2, part 3 dan part 4?


Tarikh aku konvo ialah 6 Ogos 2008. The best part is Raja Nazrin sendiri yang bagi scroll tu tapi takde pulak pic aku ambil scroll tu dalam friendster. So, tak boleh share la this time pic tu ;p















Kalau tak mampu bersedekah wang ringgit, ringankan tangan klik-klik.. hahaha...


2 comments:

  1. kenangan..
    dah nak 3 tahun kenangan konvo.
    dah nak 3 tahun kerja.

    ReplyDelete
  2. heheheheh... kenangan manisss ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails